Dating for Successful Men and Stunning Women. Join Sugardaddie.com today
Powered by MaxBlogPress  
Ukraine bride

Semester Baru

Shaz Follow author on Twitter World News
  • Stumbleupon
  • Google Buzz

Assalamualaikum kepada semua kawan-kawan pembaca blog taszara ini..Wah lama betul blog ini tidak diupdate..baru hari ini saya berpeluang untuk menulis semula post di blog ini..

Semester baru telah bermula pada hari ini dan tahun ini merupakan tahun terakhir saya di UKM sebelum saya tamat pengajian..kejap je rase dh 3 tahun saya di UKM..hehe..so tahun ini juga merupakan tahun yang paling mencabar bagi saya disebabkan perlu menyiapkan tesis dan sebagainya sebelum grad.

17 Jun yang lalu saya telah genap berumur 21 tahun..umur makin meningkat..cam dah tua lak rasenye..hehe..dan sempena menyambut harijadi saya yang ke 21 itu, Aizat telah datang ke Kuantan pada Khamis yang lalu..thanx Aizat sudi datang jauh2..hehe..kitorang pun berjalan-jalan pusing satu Kuantan pada hari tersebut..gei jalan-jalan East Coast Mall, Berjaya Megamall and lastly kitorang lepak kat Teluk Chempedak..Surprisingly, Aizat bawak hadiah harijadi untuk saya..so sweet..hehe..thanx for everything Aizat..:)


Related Contents
Sponsors

This entry was posted by Shaz on Monday, July 7th, 2008 at 5:40 pm and is filed under World News.

4 Comments to “Semester Baru”

  1. Aizat says:

    I hope u like the present… :p

  2. catzer says:

    akupun nak hadiah gak..kui kui kui

  3. Shaz says:

    i do like the present..very much..:P
    thanx aizat..hehe

  4. Shaz says:

    hehe..catzer mtk la ngn cik abg hadiah..:P

Leave a Reply